Helpdesk Software

Mindray BeneHeart D1

Prijs:


Levertijd:

Art nr:
€1.588,94 Incl. BTW
€1.499,00 Excl. BTW

1-2 werkdagen levertijd

AED.40.208

 

Aantal  

De BeneHeart D1 AED is ontwikkeld door Mindray, een specialist in medische apparatuur. Zij hebben goed naar de bestaande modellen gekeken en een uitstekende en handige AED op de markt gezet met veel extra’s. Hierdoor is de D1 AED een welkome aanvulling binnen ons assortiment.

Display
Wat meteen opvalt aan de Mindray BeneHeart D1 AED is het grote display aan de voorzijde. Op dit 7-inch display wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan moet worden door de hulpverlener. Aan de onderzijde van dit display zitten drie knoppen waarmee tijdens de inzet gekozen kan worden voor de kindermodus, info (je hoort de gesproken tekst nog een keer) of een andere taal. Het display past zijn helderheid automatisch aan en is daardoor altijd goed zichtbaar.

Compact en solide
Met een hoogte van 28,8 cm en een breedte van 21 cm behoort deze AED wat betreft zijn formaat tot de middenklasse. De afwerking van de AED is praktisch en overzichtelijk. De schok- en aan-/uitknop zijn gekleurd en de menuknoppen donker en mooi weggewerkt in de AED. Al met al een robuuste AED, die met zijn IP-waarde van 55 ook uitstekend bestand is tegen water en stof.

Meertalig
Een handige functie voor een internationale omgeving is de meertalige functie. Op de AED kunnen twee talen ingesteld worden. Op dit moment zijn de volgende taalconfiguraties beschikbaar:
- Nederlands/Engels
- Frans/Engels
- Italiaans/Engels
- Duits/Engels

Elektroden
De elektroden van de Beneheart D1 zijn preconnected, wat betekent dat ze al aangesloten zijn op de AED. Dat is handig, omdat bij een inzet niet eerst gezocht moet worden naar een aansluiting. De elektroden zitten bevestigd aan de achterzijde van de AED.

Kinderelektroden
Een groot voordeel bij deze AED is de mogelijkheid om hem ook te gebruiken voor kinderen zonder kinderelektroden te hoeven aanschaffen. Met één druk op de knop kan de AED omgezet worden en is hij geschikt voor kinderen.

Batterij
Zoals de meeste AED-fabrikanten geeft Mindray geen garantie op de batterij. De gemiddelde levensduur wordt geschat op 5 jaar. De batterij kan 300 schokken geven van 200J en 200 van 360J en hij is niet oplaadbaar.

Energieniveau
De BeneHeart D1 is bifasisch en past zijn energieniveau aan wanneer er voor de kindermodus gekozen wordt. Voor volwassen geldt een energieniveau van 100 tot 360 J en voor kinderen van 10 tot 100 J.

Update en uitlezen AED
De gegevens van de BeneHeart AED kunnen uitgelezen worden via de USB-aansluiting. Dat gebeurt door eenvoudigweg een USB-stick aan te sluiten op het apparaat. Via deze USB-aansluiting is het ook mogelijk om eventueel in de toekomst de AED te updaten naar nieuwe richtlijnen

 


Artikelnummer AED.40.208
Afmetingen (cm) 210mm(w)x286mm(d)x79.5mm(h)
Garantietermijn 2 jaar
Stand-by kosten gedurende 10 jaar € 300 - € 400
Gewicht 3.3
Vol- of halfautomaat halfautomaat
Inclusief tas Nee
IP Waarde IP55
Levensduur batterij 5 jaar
Levensduur elektroden ca. 2,5 jaar
Metronoom Ja
Reanimatiebegeleiding audio met metronoom
Scherm ja
Fabrikant Mindray
 

€1.588,94 Incl. BTW
€1.499,00 Excl. BTW Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Beoordeling schrijven
* Verplicht

Uw details

Uw naam:  *
Uw e-mailadres:  *

De details van uw vriend

De naam van uw vriend:  *
Het e-mailadres van uw vriend:  *

Uw bericht


* Verplicht
Volledige naam:  *
E-mail adres:  *
Bericht: